Naam van de Instelling:  Cornelis van der Scheer stichting

RSIN: 8220613

adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Groenkampen 220 9407 RH Assen

Doelstelling:

  1. De opvang en begeleiding van, alsmede de voorlichting over personen die het slachtoffer zijn geworden of dreigen te worden van geweld binnen de relationele sfeer.
  2. het verrichten van al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. alles in de meest uitgebreide zin genomen.

Hoofdlijnen van het beleidsplan:

  • Op persoonlijke titel kan tijdelijk een gastenverblijf (voormalig woonhuis) beschikbaar worden gesteld.
  • De stichting stelt financiële middelen beschikbaar aan instanties met een vergelijkbare doelstelling, die op een professionele manier begeleiding bieden aan personen zoals beschreven in lid 1van de doelstelling.

De stichting bestaat uit:

  • een voorzitter
  • secretaris
  • penningmeester
  • algemeen bestuurslid

Het beloningsbeleid:

Alle bestuursleden verrichten hun werkzaamheden volledig onbezoldigd.

De huidige activiteiten bestaan momenteel uit het uitvoeren van het beleidsplan.

Financiële verantwoording.

In 2012 zijn er uitgaven geweest voor verzekering bestuur, KVK en bankkosten, deze zijn door 1 donatie van 4500,- bekostigd waardoor er op de balans  uiteindelijk 4121,- kon worden bijgeschreven.

In 2013 zijn er uitgaven geweest voor verzekering bestuur, KVK en bankkosten, deze zijn door 2 donatie van 5000,- en 1200,- bekostigd waardoor er op de balans  uiteindelijk 5869,- kon worden bijgeschreven.